Site icon De K van Koken

Hollandse Heimwee Happen

Word ook lid van de nieuwe Facebook groep Hollandse Heimwee Happen, voor NOG meer recepten en gedeeld heimwee leed πŸ™‚

Kijk hier voor meer heimwee – recepten van de K van Koken die al op de blog staan.

JAWEL!! Daar is hij dan. Een kookboekje vol oer-Hollandse recepten van heimwee-happen voor landverhuizers en expats. Na een oproep in de Facebookgroep Wereldvrouwen kreeg ik een stroom aan suggesties; shoarmakruiden, filet americain, appeltaart, satΓ©saus, bitterballen, kroketten, gevulde eitjes, kibbeling en oliebollen. Te veel om op te noemen, maar niet teveel om in een kookboekje te verwerken.

Meer dan 100 recepten, van hele maaltijden, van kruidenmixen, van snoeperijen en van dipsauzen. Van gestampte muisjes en vanillevla, van heksenkaas en ketjap manis.

De goedkoopste optie is natuurlijk een digitale versie. Voor iedereen die, net als mijn nicht Anke, de steel van haar tandenborstel snijdt om lichter en compacter te kunnen reizen is dat de meest ideale oplossing. Met opzet in PDF formaat omdat dit ook op elke smartphone gemakkelijk te lezen is, zelfs als je in de supermarkt loopt. Klik hier voor de digitale versie.

Voor wie toch graag een gedrukt exemplaar wil heb ik Amazon bereidt gevonden deze voor mij te verkopen. Een bescheiden boekje met zachte kaft, eenvoudig papier, maar toch.. een boekje! Voor een gedrukt exemplaar kun je kiezen voor:
Amzon.com of Bol.com

Bekijk hieronder het inkijkexemplaar:

Exit mobile version