Favoriet in februari

De kortste maand van het jaar is alweer voorbij gevlogen. Afgelopen maand was deze blog precies een half jaar oud en op dezelfde dag was ook bezoekje nummer 25.000 een feit. Ik vind het nog steeds heel bijzonder hoeveel mensen met mij meelezen en mijn recepten en artikelen waarderen. Als speciaal cadeautje maakte ik deze week het gratis e-book ‘de H van Handig‘ voor iedereen die zich inschrijft op mijn nieuwsbrief. Het geeft een exclusief kijkje in mijn kleine keukengeheimen. Had je je al eerder ingeschreven dan heb je de link naar het boekje in de laatste nieuwsbrief gevonden.

Wat waren de best bezochte recepten en artikelen van afgelopen maand? Het zal je wellicht niet verbazen dat helemaal bovenaan de lijst de Koophulp bij de groentekraam’ staat. Een lijst met vertalingen van en naar het Portugees blijkt toch een waardevolle aanvulling te zijn. Ik heb soortgelijke koophulpen voor vlees, vis en bakproducten op mijn todo-lijst gezet.

De tweede en derde plaats worden deze keer gedeeld door drie heel verschillende gerechten: een party-snack, een vleesgerecht en een stamppot. Zo waren ‘de ballen van Jan‘, de pittige, koolhydraatarme gehaktballetjes die het op feestjes zo goed doen super populair. Een andere koolhydraatarm gehakt recept was het gehaktbrood met verborgen eieren. Multi-inzetbaar in diner, snack of lunch en het oogt altijd mooi, met die eitjes erin. Tot slot lieten jullie je verrassen met een stamppot met couve galega, de Portugese variant op boerenkool. Alle drie recepten ontvingen nagenoeg evenveel bezoekers en samen waren ze goed voor meer dan 1300 hits.

Ook de komende maand hoop ik jullie te verrassen met lekker receptjes. Laat me eens weten via Facebook of via de site of jullie nog speciale wensen hebben. Ik ben gek op uitdagingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.