Oudekaassalade

Nee, het is geen vergissing dat ik dat ik de titel aan elkaar vast heb geschreven. Oudekaassalade is één van de smeersels van een grote smeerselfabrikant. Zelf was ik onmiddellijk overtuigd en een groot fan, maar ik heb begrepen dat dit er zo een is van ‘you love it or you hate it’. In Portugal kun je deze salade wellicht alleen kopen in een speciale Hollandse winkel, maar het blijkt dat zelf maken helemaal niet zo moeilijk is en bovendien een stuk goedkoper. De vintage cheddar komt van de Aldi.

Ingrediënten:
30 gr grof geraspte vintage cheddar
20 gr vintage cheddar in heel kleine blokjes
40 gr mayonaise
20 gr Philadelphia
20 gr crème fraîche
2 volle tl uienpoeder
1 tl pittige mosterd

Bereiden: (Circa 10 minuten)
Meng bovenstaande ingrediënten goed samen.

Bewaar deze pin op Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.