De Keukenheks maakt een sausje

Een nieuwe serie video’s van de K van Koken verschijnt nu twee-wekelijks op Youtube. In deze eerste aflevering laat ik je zien hoe je de lekkerste sausjes maakt in een handomdraai. Bekijk de video in Youtube voor meer informatie zoals de indeling in hoofdstukken en de gebruikte links.

Vergeet niet de video te ‘liken’ en je te abonneren op het keukenheks kanaal.

2 comments

  1. dank voor het sausfilmpje. Klopt het dat de arrowroot nog niet aan de beurt is geweest? Komt dat in een volgend filmpje? Ik ken dat product niet en zou het graag eens gebruikt willen zien worden. Mijn dank.

    • Ha Anne, Inderdaad zit arrowroot niet in het filmpje. Het is een poeder gemaakt van de wortels van de pijlwortelplant. Je gebruikt het op dezelfde manier als maïzena, eerst oplossen in koud water en aan de kokende vloeistof toevoegen. De bindkracht is twee keer zo sterk die van maïzena. Het voordeel van arrowroot is dat het maar 13 g koolhydraten bevat per 100 gr terwijl maïzena bijna volledig uit koolhydraten bestaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.